D’alumnes a alumnis, o com passar del públic a l’escenariFa uns dies vam tornar a fer el mateix trajecte, aquell que vam estar fent durant 4 anys per arribar a ser qui som. Fa uns dies vam tornar a la Facultat.


Durant els últims anys la Facultat de Comunicació Blanquerna organitza les jornades “Alumni a les aules” en la que alumnis de diferents disciplines (periodisme, publicitat i relacions públiques i cinema i televisió) comparteixen amb els estudiants de segon curs les seves experiències per tal d’ajudar-los a decidir quina especialitat triar.


Aquest any, i aprofitant el primer aniversari de Magrana Taller, vam pensar que seria bonic poder compartir la nostra experiència i explicar com vivim la professió des del punt de vist de l’emprenedoria.

Va ser un matí màgic en el que ens vam retrobar amb antics professors, i en el que vam conèixer a un grup de joves entusiasmats per aprendre. Les preguntes van ser constants i es respirava aquell aire de “encara està tot per fer” que sovint ara se’ns passa per alt.


Haver pogut formar part d’aquesta experiència ens va permetre seure un moment i mirar enrere, fer una valoració de la nostra trajectòria i veure tot el que hem aconseguit. Fa un any tot just posàvem en marxa una web amb la que presentar-nos a clients enviant emails des de casa, i ara un any més tard, tenim la nostra pròpia agencia amb un espai físic a Barcelona.


A vegades va bé parar per veure on som, d’on venim i cap on anem. Parar per respirar i veure tota la feina feta, i així compartir i modestament ajudar a les noves promocions d’estudiants.


Sempre un plaer tornar a casa.


Gràcies.

75 visualizaciones